WordToezichthouder of Stagiaire in De IJsselslag

Voel jij je als een vis in het water en zoek jij een leuke bijbaan in het zwembad? Kom dan bij ons werken als Toezichthouder. Ben jij die gemotiveerde student die bezig is met de opleiding voor Zwemonderwijzer of voor Coördinator Buurt, Onderwijs en Sport? Wij hebben ruimte voor een gemotiveerde stagiaire. Ben jij geïnteresseerd in de functie voor Toezichthouder of als Stagiaire? Lees dan verder.

Zwembad de IJsselslag is het gemeentelijk zwembad in Zutphen. In dit moderne zwembad kan iedereen op eenlaagdrempeligeenaansprekendemanierlerenzwemmen, heerlijkbanenzwemmenofactiefsporten.  Vanaf 1 juli komt er een plekje vrij in ons gezellige team.

Jouw taken

• toezichthouden
• gastheer/gastvrouw
• algemene schoonmaak werkzaamheden
• dagelijkse controle waterkwaliteit
• organiseren leuke spelletjes
Het gaat om een bijbaan voor in het weekend en in de schoolvakanties. Je komt te werken in een gezellig team van ongeveer 24 medewerkers. Het salaris in conform CAO zwembaden en afhankelijk van opleiding en werkervaring.

 

Stagiaire

Verder hebben wij aankomend seizoen plek voor een stagiaire Zweminstructeur. Tijdens jouw stage leren wij jou de fijne kneepjes van het vak. Tenslotte willen wij onze activiteiten op het  buitenterrein verbreden en is er ook plek voor een enthousiaste en creatieve eerste- of tweedejaars BOS stagiaire.

 

Pak jij deze sportieve uitdaging aan 

Mail je CV naar: zwemschoolzutphen@ijsselslag.nl dan weet ik zeker dat wij het gesprek met jou aangaan.  

www.ijsselslag.nl